Facebook

La marca ELEMENTS vestirà el Balonmán Cangas, equip gallec de la lliga Asobal

Published : 16/07/2013 11:44:18
Categories : Notas de prensa Rss feed

El Club Balonmán Cangas de la lliga Asobal, portarà roba feta a Igualada. L’empresa Elements ha signat un contracte amb l’equip gallec per vestir totes les categories del club durant les properes tres temporades.
En nom de l’empresa van signar el contracte David Perramón, director comercial d’Elements i el seu representant a Galícia Sergio Pérez i en nom del Club Balonmán Cangas van acudir a l’acte de signatura el President Manuel Camiña i el Director Esportiu Òscar Fernández. Tant el club com l’empresa estan convençuts que aquest serà un acord fructífer i esperen poder-lo allargar més enllà dels tres anys previstos per contracte.
La marca igualadina de roba esportiva vesteix diversos equips de primer nivell d’arreu de l’Estat espanyol en esports com l’handbol, el bàsquet -fa pocs dies va fer públic l’acord de patrocini amb el Guipuzkoa Basket-, el futbol, el voleibol i l’hoquei patins, com l’Igualada HC i el CP Voltregà. El Club Balonmán Cangas no és el primer equip d’handbol gallec que vestirà Elements, ja que també fabrica la roba del Teucro de Pontevedra.

Share this content